JUNGLE BURGER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 81 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jungle Burger. Meer weten? Ontdek meer

4 mei 2024 om 19:32 Voor zo'n zeer korte afstand was de aflevertijd wel heel erg lang... maar de werkelijk optimaal heerlijke burger maakte alles goed. Wordt alleen niet goed van die nepkosten van thuisbezorgd. Daardoor geef ik dus nooit meer fooien
25 apr 2024 om 11:04 Behoorlijk prijzig. De zoete aardappelfrietjes waren helaas slap. En de koude cola zat in de zak van al het warme eten.
19 apr 2024 om 19:38 Lekker
17 apr 2024 om 16:07 Cola zat in dezelfde zak als hamburger en friet. Deze waren beide lauw toen het aankwam. Nog net niet koud. Hamburger was uit verpakking gevallen. Saus zat om hamburger heen. Hamburger was goed. Friet droog, schijfjes aardappel. Niet de moeite waard.
15 apr 2024 om 17:32 Echt heerlijk gegeten! Ik had de bacon and cheese burger combo. Hamburger was super lekker. De frietjes ook. Alles lekker warm. Deze burger staat voor mij nu op nummer 1! Dankjewel team Jungle Burger!
24 mrt 2024 om 19:03 Super goed eten, smaakvol & netjes verpakt!
2 feb 2024 om 14:32 Good food, a bit small considered the price. Took 1.5 hour to get here but otherwise good!
22 jan 2024 om 11:20 Heerlijk eten en redelijk op tijd bezorgd.
22 dec 2023 om 20:47 Gewoon een van de beete burger van Amsterdam! Vers, snel en warm bezorgd. Wederom bedankt team JB!
15 okt 2023 om 12:35 De burger was zoals gewoonlijk weer fantastisch! Daarintegen was de patat enorm zout en daardoor niet jammergenoeg niet zoals ik gewend ben.
12 okt 2023 om 16:07 My name is Betzabeth, reviewer name (Hoite) is my partner). NEVER NEVER order delivery from this place. Our simple order of 2 cheeseburgers took almost 90 mins to arrive. The place is 11 minutes away by bike. 20 mins walk. Place has no working phone.
22 jul 2023 om 20:27 De burger blijft fantastisch!